JUNI WORKSHOP BIJ DEEJAY ABSTRACT

De workshop bij Deejay Abstract in Lovelee bij het Leidseplein start weer op dinsdag 17 juni. Door Corona ging deze workshop on hold, zoals zoveel. Maar wat in het vast zit, verzuurt niet! 🙂 Lekker nog een paar lessen bij deze held. Deejay Abstract ook wel bekend als The President. Hij is aal tien jaar bezig en draait op hoog niveau. Zo blij om van hem te kunnen leren!

JUNI 2020 START PODCAST

In deze maand begin ik met de voorbereidingen van een podcast. Artwork, jingle, trailer en introductie zijn in de maak. En de eerste uitnodiging is de deur uit! De podcast gaat heten Muziek met je Moeder. Ik interview mensen die werken in de muziek en vraag bijvoorbeeld hoe ze erin terecht zijn gekomen. Welke opleiding hebben ze gedaan. Hoe ziet hun werkweek eruit? Maar ook wat betekent muziek voor ze? Zelf ben ik nu op mijn 55ste  bezig als DJ Je Moeder. Toch ben ik nieuw in dit werkveld.  Ik wil meer weten en ik wil (her)ontdekken en ik hoop jij ook. En super als je je aanmeld op ITunes, Spotify of ander platform om mijn podcast te luisteren!

28 MEI 2020 NIEUWE MIXTAPE

Nieuwe mixtape op MixCloud!Het is een zogenaamde ‘opwarmset’ voor het begin van de avond, met nummers met maximaal 100 BPM (Beats Per Minute).
Luister de mixtape op https://www.mixcloud.com/DJ_JeMoeder/
Laat me weten wat je ervan vindt. Via Mixcloud, via een bericht op deze site, via Facebook of Instagram, whatever. Leuk om van je te horen!

1. Salt ”n Pepa – Whatta Man
2. Arrested Development – People Everyday
3. TLC – Creep
4. Nelly – Dilemma
5. Foolish – Ashanti
6. Oowee – Rapsody ft Anderson Paak
7. Guru’s Jazzmatazz – Keep your worries
8. Usher – Bad Girl
9. Nas, Lauryn Hill – If I ruled the world
10. De la Soul ft Chaka Kahn – All good
11. Good Stuff – Kelis
12. Guru – No time to play
13. Greyboy – Genevieve
14. Eve – Let me blow your mind
15. Akon ft Snoop Dogg – I love you
16. Ideal – Whatever
17. Kendrick Lamar, Sza – All the stars

12 MAART 2020

Donderdag 12 maart op pad naar Bitterzoet met de Lovelee DJ Gang. Helaas mocht het niet zo zijn. Aan het begin van de avond was de eerste persconferentie van premier Rutte. Vanaf donderdagavond 19 uur was de ‘intelligente lockdown’ een feit. Bitterzoet sloot binnen een uur na de persconferentie.

3 MAART 2020

Op 3 maart begonnen met de workshop bij Deejay Abstract in Club Lovelee bij het Leidseplein. Begonnen met beatmatchen, de basics om het gehoor te trainen! Op 10 maart de tweede les verder met scratchen. Helemaal enthousiast, superleuk om van deze held te leren!

FEBRUARI MIX 2020

Met deze 22 nummers van rustig en dansbaar tot sneller en nog steeds dansbaar.  Van Juiceworld met Lucid Dreams naar Young Thug, Logic en MacMiller. Dan Tekno met Go en Kendrick Lamar , Michael Kiwanuka, Anderson.Paak tot oldskool Cypress Hill, Missy Elliot, Naughty by Nature naar de lekkere ongecompliceerde hit Fireball. Pas toen ik de nummers achter elkaar geplakt had kwam ik erachter dat ik twee nummers van pas overleden artiesten vlak achter elkaar had met daarna het nummer van Logic over zelfmoordpreventie. Door dit nummer met dit telefoonnummer is de hotline 50% meer gebeld. Geweldig, toch? Mooi dat een artiest dit met zijn muziek voor elkaar krijgt. Geniet van mijn mixtape en laat in een comment horen wat je ervan vindt!

Luister deze mix…