DJ Je Moeder

Beeld je in dat je moeder zou DJ’en. Daar staat ze in de DJ Booth! Je eerste reactie is vast ‘Néé joh!’ Maar ik doe het gewoon! En ik word er zo blij van! Het is tof om jong en oud op de dansvloer te laten dansen. Tot nu toe heb ik op allerlei plekken gedraaid. In Paradiso, in de Kring, in de Kopstootbar om de hoek bij het Leidseplein, de A’dam Toren, het Daisy festival in Tilburg, de Libelle Zomerweek bij Expo Haarlemmermeer, de Nacht van de Vluchteling en alles is even leuk én uitdagend! Laat de dansvloer maar volstromen.  

dj-je-moeder-esther-goedvolk

Oorsprong

In 1982 op 18-jarige leeftijd begon mijn DJ-avontuur in Gouda en ik heb meerder clubs in de regio onveilig gemaakt. Nu weer bezig als DJ Je Moeder. Back to my roots. In de tussentijd heb ik gestudeerd en o.a. gewerkt voor (film)festivals en televisie. In de tachtiger jaren draaide ik vinyl. Nu hebben de CDJ’s van Pioneer (bijna) geen geheimen meer voor mij!

R&B, HipHop, Soul en Funk én af en toe een guilty pleasure. Herinnert u zich deze nog? 🙂 Natuurlijk hoort dat laatste er ook bij. Als DJ Je Moeder combineer ik mijn liefde voor muziek tot mijn eigen stijl en verover de DJ-scene:  DJ Je Moeder staat in de club, op een festival of draait op je (bedrijfs)event.

Heden

Hoe ben ik hier weer toegekomen? In 2013 stond mijn leven door een kwaadaardige bottumor volledig op z’n kop. Er was geen garantie op de toekomst en positieve vooruitzichten waren ver te zoeken. Door mijn optimisme en doorzettingsvermogen ben ik er boven op gekomen. Na een lange revalidatie en door mijn optimisme en doorzettingsvermogen ben ik er helemaal bovenop gekomen. Gewoon doen waar je écht gelukkig van wordt.

Op een avond ontmoette ik Ron Simpson, founder van The Avocado Show en voormalig MC bij Girls Loves DJ’s. Hij bedacht mijn naam.  DJ Je moeder was een feit. Mensen vermaken en een goede tijd bezorgen dat is waar ik voor sta. Er is al zoveel ellende in de wereld en door alles wat ik heb meegemaakt, heb ik ingezien hoe belangrijk het is om de dingen te doen waar je blij van wordt. Volg je dromen. Daar ben ik een goed voorbeeld van.

BOEK NU…
DJ JE MOEDER op jouw party

DJ JE MOEDER DRAAIT

  • in de club
  • op een festival
  • of draait op je (bedrijfs) event

KOM JE OOK??

Daisy Festival in Tilburg – juni 2022

Daisy Festival in Tilburg Samen met Bram Boterham op pad naar het Brabantse Land. We waren redelijk vroeg op pad met de gouden auto van moeder Boterham. Stunten voor Munten dat is wat we georganiseerd hebben in de Blauwe Caravan. Het was hilarisch. Bram had een mooi...

Libelle Zomerweek – mei 2022

In de feesttent op het terrein van de Libelle Zomerweek vond je mijn Silent Disco. Zeven dagen draaide ik van 14.00 - 16.00 uur lekkere nummertjes waarbij onder andere moeder en dochter lekker de heupen los konden gooien! AANKONDIGING: Gooi lekker je heupen los bij de...

Waterkant – 16 september

Vrijdagavond 16 september 2022 van 23.00 - 00.00 uur een optreden in De Waterkant in de Marnixstraat in Amsterdam.

50Plus Beurs – september 2022

Silent Disco op de 50Plus Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van dinsdag 13 tot en met 16 september in de middag een Stille Disco! Zet de koptelefoon op en gooi je heupen los.

Blijf ook op de hoogte

Laat hieronder je email adres achter en je krijgt persoonlijk nieuws van DJ JE MOEDER.

You have Successfully Subscribed!