DJ Je Moeder

DJ Je Moeder is met haar 58 rondjes om de zon een unieke verschijning tussen haar dj-collega’s. Haar mantra? ‘Fuck it, feel the fear and do it anyway.’ Met die instelling tovert ze sinds de jaren ’80 iedere dansvloer om tot een groot feest. Ze krijgt de voetjes van de vloer van de Paradiso en de NYX in Amsterdam tot aan de Margriet Winterfair in de Brabanthallen in Den Bosch.

dj-je-moeder-esther-goedvolk

Het dak gaat er af met perfecte mix van hiphop, r&b, soul en natuurlijk een vleugje ‘herinnert u zich deze nog’? De CDJ’s kennen voor DJ Je Moeder inmiddels geen geheimen meer. Na een carrière in de (film)festival en televisiewereld werd de liefde voor het draaien weer aangewakkerd. Ron Simpson (founder van The Avocado Show en oud-MC bij Girls Love DJ’s) bedacht de artiestennaam en de rest is geschiedenis.

Haar eerste vlieguren maakte Esther Goedvolk, alias DJ Je Moeder, al jaren eerder met het zwarte goud: vinyl platen. De toen 18-jarige DJ genoot met volle teugen van het leven. Tijdens die ‘goeie ouwe tijd’ boekte verschillende clubs in de regio haar om de bezoekers tot in de vroege uurtjes te laten dansen. Een tijd waar ze zo naar terug verlangde, toen Esther ongewild de medische molen inging en er een heftige periode aanbrak met jarenlange revalidatie.

Inmiddels weet ze precies waar zij én de dansvloer gelukkig van worden. En hoe belangrijk het is om alles uit het leven te halen en te doen waar je gelukkig van wordt. Nu verovert DJ Je Moeder haar eigen stijl het nachtleven en draait ze in bekende uitgaans-gelegenheden in Amsterdam, zoals Disco Dolly, A’DAM Toren en De Waterkant. Ook draait ze op verschillende festivals en bedrijfsfeesten, zoals Daisy Festival en de GTST-wrap party. Heb je haar silent disco op de Libelle Zomerweek gemist? Zet snel je koptelefoon op en luister één van de sets op Mixcloud en Soundcloud. Haar half uur durende set bij SLAM FM in het programma Het Avondcircus is een pareltje.

Kun je geen genoeg krijgen van DJ Je Moeder? De lekkerste playlists luister je op Spotify en je vindt DJ Je Moeder onder andere op Instagram en TikTok.

BOEK NU…
DJ JE MOEDER op jouw party

DJ JE MOEDER DRAAIT

  • in de club
  • op een festival
  • of draait op je (bedrijfs) event

KOM JE OOK??

Daisy Festival in Tilburg – juni 2022

Daisy Festival in Tilburg Samen met Bram Boterham op pad naar het Brabantse Land. We waren redelijk vroeg op pad met de gouden auto van moeder Boterham. Stunten voor Munten dat is wat we georganiseerd hebben in de Blauwe Caravan. Het was hilarisch. Bram had een mooi...

Libelle Zomerweek – mei 2022

In de feesttent op het terrein van de Libelle Zomerweek vond je mijn Silent Disco. Zeven dagen draaide ik van 14.00 - 16.00 uur lekkere nummertjes waarbij onder andere moeder en dochter lekker de heupen los konden gooien! AANKONDIGING: Gooi lekker je heupen los bij de...

Waterkant – 16 september

Vrijdagavond 16 september 2022 van 23.00 - 00.00 uur een optreden in De Waterkant in de Marnixstraat in Amsterdam.

50Plus Beurs – september 2022

Silent Disco op de 50Plus Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van dinsdag 13 tot en met 16 september in de middag een Stille Disco! Zet de koptelefoon op en gooi je heupen los.

Blijf ook op de hoogte

Laat hieronder je email adres achter en je krijgt persoonlijk nieuws van DJ JE MOEDER.

You have Successfully Subscribed!