dj-je-moeder-esther-goedvolk

 

Beeld je in dat je moeder zou DJ’en. Waarschijnlijk is je eerste reactie ‘Néé joh!’, maar als DJ Je Moeder ben ik serieus! 🙂 

Old- en Newskool Hip Hop en R&B. Ook in combinatie met Motown.  Mijn liefde voor muziek combineer ik tot mijn eigen stijl en verover daarmee de DJ-scene. 

Gewoon doen waar je écht gelukkig van wordt. Op een avond ontmoette ik Ron Simpson, founder van The Avocado Show en voormalig MC bij Girls Loves DJ’s. Hij bedacht mijn naam. De uitdaging heb ik aangenomen. In oktober 2018 was DJ Je Moeder een feit. Vroeger draaide ik vinyl. Nu moest ik omscholen naar digitaal. Dat betekent oefenen op mijn Pioneer DJ Gear en ervoor gaan! Ik heb véél lessen genomen o.a. bij de DJ School in Amsterdam, een workshop bij Deejay Abstract, bij DJ Okkie en bij de Kroepoekfabriek in Rotterdam-Vlaardingen.

Het DJ’en is niet zomaar weer op mijn pad gekomen. In 2013 stond mijn leven totaal op z’n kop. Er was geen garantie op de toekomst en positieve vooruitzichten waren ver te zoeken. Ik mag wel zeggen dat door mijn optimisme en doorzettingsvermogen en hulp van mijn man en kinderen ik er weer bovenop ben gekomen.ée

In 1982 op 18-jarige leeftijd begon mijn DJ-avontuur in Gouda en dit heb ik met heel veel plezier gedaan. In de tussentijd heb ik onder andere voor televisie en verschillende (film)festivals gewerkt. Nu ben ik weer DJ en ik ben zo blij. Ik wil mensen vermaken en een goede tijd bezorgen. Als DJ Je Moeder kom ik graag mijn mix bij je laten horen!  Let’s do this!