Het begon al op 19 december 2019. Samen met dochter Chaya naar een boekpresentatie van Jandino in de OBA in Amsterdam Zuidoost. Een superleuke avond en natuurlijk het boek DINO gekocht. En wij allebei met ‘m op de foto.

Tijdens de presentatie sprak hij over zijn leven, net zoals beschreven in zijn boek.
Hier een citaat uit heb boek over het volgen van je droom wat leidde tot de skypecall. Hoofdstuk 15 heet ‘Jouw droom, jouw contract. Jij kan het ook.
Als je een droom hebt, volg die droom! Daarom als je een droom hebt, durf die te verwezenlijken. Droom met je ogen open! Dat zei ik aan het eind van Gabbrs in de Ziggo Dome en dit is de echte reden waarom ik dit boek geschreven heb. Ik wil jou inspireren om jouw dromen te realiseren.
Wij zijn allemaal voorbestemd om ongeloofljk te worden. Jij ook. Je kan alles worden wat je wil. Jij kan elk moment jouw DNA veranderen, je bent elk moment in staat om je eigen realiteit te creëren.
Einde citaat.

Jandino heb ik rond de 10 keer gemaild. Toen kwam er in juni een reactie van Anouk van de Ven, zijn marketing manager. Jandino wil met je kennismaken via Skype. Is dat oké? Natuurlijk is dat ok! Op 16 oktober was het dus zover. We hebben kennisgemaakt. Het was een gezellig gesprek. Niet zo lang maar dat maakt helemaal niet uit. Hij weet nu wie ik ben en dat is natuurlijk tof! Ik had mijn lippen gestift, hij was naar de kapper geweest. Grappie. Jandino en ik gaan een keer iets samen ondernemen. Wat het dan ook mag zijn. Het kan klein zijn maar misschien ook groter. Ik blijf Jandino op de hoogte houden van al mijn activiteiten. Dat snap je!