Hardlopen vond ik altijd heerlijk. Lekker vroeg op. Het huis uitlopen en meteen gaan! In zon en in regen. In licht of donker. Mijn hogere doel was de marathon van New York. Ik ben blijven steken bij de Dam tot Damloop. 

De in 2013 geplaatste titanium cage in mijn onderrug gooide roet in het eten. Nu het beter met me gaat, blijft het idee van een marathon in New York door mijn hoofd spoken. Hoe verstandig is dat? Ach, zijn we op de wereld om verstandig te zijn? Gaat het lukken? Als je het niet probeert, weet je het niet.

Afgelopen week heb ik een klein rondje door het Vondelpark gelopen. Beetje hardlopen van boom naar boom maar ook tussendoor wandelen. Gewoon, om dat gevoel te krijgen. Ja, ik kan het! Ja, het lukt! Het gaat een lange voorbereiding worden. Toch zet ik 7 november 2021 in mijn agenda. New York: here I come! Op de Mixtape pagina vind je mijn complete mix die mij bij het hardlopen motiveert. Hieronder vind je de YouTube filmpjes.

Good Morning – Kanye West

Empire State of Mind  – JAY-Z

Girl On Fire – Alicia Keys

Runnin’ – The Pharcycle

My Adidas – Run-DMC

Disco Inferno – 50 Cent

This Is How We Do It – Montell Jordan

Yeah – Usher

Movin’ Different – Wale

Fitness – Lizzo

She Wants To Move – N.E.R.D.

Move Ya Body – Nina Sky

Jump – Kris Kross

Deze blogpost is ook verschenen bij the Creators Company.