Op 19 december 2019 waren mijn dochter Chaya en ik bij een boekpresentatie van Jandino Asporaat. Een superleuke avond van een lief en komisch mens. In het boek DINO, dromen met je ogen open, heeft Jandino een hoofdstuk over het volgen van je eigen dromen! Het hoofdstuk heet Jouw droom, jouw contract Jij kan het ook.
Als je een droom hebt, volg die droom!

Dat is bij mij niet tegen dovemansoren gezegd. Op bladzij 200 staat een contract en kun je invullen wat je moet doen om je droom te realiseren… Dit contract hangt bij mij aan de binnenkant van mijn kledingkast. Het contract heb ik op 25 december 2019 opgesteld. Sindsdien heb ik Jandino op de hoogte gehouden van mijn droom! Ondertussen heb ik 11 mailtjes gestuurd over van alles en nog wat. Over mijn artikel in de NRC, over mijn podcast Muziek met Je Moeder, over mijn optredens bij Dok du Nord, QFactory, mijn columns voor het blad IDEE en meer.

En wat gebeurde er? Ik kreeg een mail terug via Anouk de marketing manager. Jandino wilde een Skype gesprek met me inplannen! Zo geschiedde. Op dinsdag 13 oktober was het zover. Aan het eind van de middag heb ik in no time Jandino alle ins en outs over DJ Je Moeder verteld. Het was een superleuk gesprek.. Een beetje kort maar er gaat zeker te zijner tijd iets uitkomen. Het huis van Asporaat organiseert onder andere het concept We Love Urban. Dit is in de AHOY in Rotterdam, in de AFAS live maar in de zomer ook als eendaags festival. Zou superleuk zijn om daar acte de présence te geven. Wordt zeker vervolgd.

Mijn droom….