Wat ben ik trots! Een mooi resultaat. Afgelopen zomer stond ik met twee andere vrouwen, Joke (52) en Anne (61), in het dubbeldikke nummer van het weekblad De  Margriet. Het is een artikel over een nieuwe start na je 50ste. En daarbij een interview met gelukspsycholoog Josje Smeets. Joke is overgestapt naar de zorg en volgt de opleiding HBO-V, Anne startte een eigen bedrijf als mediator en dan Esther, die als DJ Je Moeder aan de slag is. 🙂

Bij de fotoshoot was het héél koud en blijven lachen als een echt fotomodel. Wat is het trouwens heerlijk om je te laten verwennen met styling en make-up. De styliste heeft deze jurk uitgekozen. Een oranje, toffe jurk (draag nooit zo’n lange jurk maar staat leuk! Niet dan?) In combinatie met deze witte cowboylaarzen.

Het verhaal bij de foto is mijn verhaal over DJ Je Moeder zijn, mijn ambities om te draaien op festivals. Wat deze stap voor me betekent en dan vooral in deze rare tijd. Alles sal reg kom!.

Hieronder de link naar mijn onderdeel in het hele artikel.

In De Margriet nummer 30-31