Al een paar dagen was ik bezig met de voorbereidingen. Wat zal ik draaien, wat voor weer wordt het. Wat past bij ’t mooie weer, zodat mensen het idee hebben alsof ze aan de Rivièra zitten? Het was een heerlijke, warme dag. Het terras op de QFactory zat lekker vol. Toen ik mij aanmeldde vertelde de barman dat er veel reserveringen waren die hadden opgegeven dat ze voor mij kwamen. Hij was blij verrast. Er waren veel vrienden en bekenden! Om 19.00 uur ging ik van start. Het was even wennen in het begin deed de linker CDJ niet precies wat ik wilde. Ik moest de cues opnieuw aangeven. Dat was even een dingetje. Ik voelde me echt ‘DJ Natte Krant’ maar niemand had dat door! Ik kreeg allemaal lovende reacties over mijn muziekkeus. Leuke nummers passend bij het warme weer. Er was een lekker sfeertje. Om 20.15 uur kwam de barman naar me toe. Tot hoe laat zou je draaien? Oh, tot 20 uur. In mijn enthousiasme had ik helemaal niet door dat ik al meer dan een uur bezig was. Kijkend naar het terras zei hij draai nog maar even want het terras zit nog zo vol. Joepie!