Lekker Gewerkt Podcast

Ervaringsdeskundigen Frida en Tjerk zetten hun advies voor een succesvolle switch op een rijtje èn we bellen met Esther Goedvolk, ookwel DJ Je Moeder, over hoe zij het aanpakte. Klik hier....

NRC NEXT – juni 2021

Mijn hogere doel is Lowlands. Wow, wat een uitspraak! Om dit zo in de krant te zien maakt mijn ambitie wel duidelijk. Toch schrok ik er wat van om dit zo zwart op wit, groot in de krant te zien staan. In de rubriek Inkomsten & Uitgaven. Een interview met Liza Titawano...

Het Parool – juni 2022

F*ck it, hier ben ik. Zo voelt het inderdaad. Gewoon doen, zonder schroom en gaan met die banaan. Dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is maar het optreden, oefenen en muziek bijhouden is superleuk! Een lang artikel van 6 (!) pagina in de zaterdagbijlage het...

VROUW Magazine – 4 april 2022

Draaien in de club „Het was liefde op het eerste gezicht: draaien in de club. Ik was 18 en vond alles even leuk. Platen uit de bakken vissen, de sfeer aanvoelen, blije gezichten. Toch stopte ik toen ik 22 was. Het leven kwam tussendoor: een studie, baan, kinderen…...

De Margriet, nieuwe start na je 50ste

Wat ben ik trots! Een mooi resultaat. Afgelopen zomer stond ik met twee andere vrouwen, Joke (52) en Anne (61), in het dubbeldikke nummer van het weekblad De  Margriet. Het is een artikel over een nieuwe start na je 50ste. En daarbij een interview met gelukspsycholoog...
Lekker Gewerkt Podcast

Lekker Gewerkt Podcast

Ervaringsdeskundigen Frida en Tjerk zetten hun advies voor een succesvolle switch op een rijtje èn we bellen met Esther Goedvolk, ookwel DJ Je Moeder, over hoe zij het aanpakte. Klik hier....

Lees meer
NRC NEXT – juni 2021

NRC NEXT – juni 2021

Mijn hogere doel is Lowlands. Wow, wat een uitspraak! Om dit zo in de krant te zien maakt mijn ambitie wel duidelijk. Toch schrok ik er wat van om dit zo zwart op wit, groot in de krant te zien...

Lees meer
Het Parool – juni 2022

Het Parool – juni 2022

F*ck it, hier ben ik. Zo voelt het inderdaad. Gewoon doen, zonder schroom en gaan met die banaan. Dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is maar het optreden, oefenen en muziek bijhouden is...

Lees meer
VROUW Magazine – 4 april 2022

VROUW Magazine – 4 april 2022

Draaien in de club „Het was liefde op het eerste gezicht: draaien in de club. Ik was 18 en vond alles even leuk. Platen uit de bakken vissen, de sfeer aanvoelen, blije gezichten. Toch stopte ik toen...

Lees meer
De Margriet, nieuwe start na je 50ste

De Margriet, nieuwe start na je 50ste

Wat ben ik trots! Een mooi resultaat. Afgelopen zomer stond ik met twee andere vrouwen, Joke (52) en Anne (61), in het dubbeldikke nummer van het weekblad De  Margriet. Het is een artikel over een...

Lees meer
Video – DJ Je Moeder de wereld over

Video – DJ Je Moeder de wereld over

Nog iets leuks trouwens, de video die regisseur/presentator Rens Polman over mij heeft gemaakt is af! Rens is oa bekend van de programma's Keuringsdienst van Waarde en Spuiten en Slikken (BNN/VARA)....

Lees meer

Blijf ook op de hoogte

Laat hieronder je email adres achter en je krijgt persoonlijk nieuws van DJ JE MOEDER.

You have Successfully Subscribed!